Pecorino di fossa Santa Caterina DOP 200g

Pecorino di Fossa di Sogliano CHOP Santa Caterina má aromatickú a voňavú chuť , intenzívnu a príjemnú, mierne korenistú; vôňa je intenzívna a perzistentná, bohatá na arómy pripomínajúce podrast s nádychom plesní a hľuzoviek. Bez konzervačných látok: jedlá kôra.  Získané zo 100% talianskeho mlieka.

Výrobca: TreValli
Kód: 206404
Dostupnosť: Na objednávku 5-7 prac.dní
9.95 bez DPH
11.84 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Pecorino di fossa Santa Caterina

Vyzretý syr s drobivou a kompaktnou textúrou získaný procesom výroby syra z mlieka Trevalli, 100% talianske . Ideálne pre lahodné aperitívy alebo na strúhanie cez prvý a druhý chod, aby boli ešte chutnejšie.

Pecorino di Fossa pochádza zo starodávnej tradície a každý tvar predstavuje dlhý proces a prirodzené kvasenie. Každý kus je jedinečný a nepravidelný, čo sa týka jeho tvaru a chuti. Farbenie jeho rôznych foriem rozpráva o jeho dávnej tradícii. Po 3 mesiacoch zrenia je pripravený dať nám svoju jedinečnú silnú a pikantnú chuť a svoju ľahkú, jemnú a hubovitú textúru.

Syr Fossa je meditačný syr.
Používa sa ako prísada do predjedál, ako prísada do polievok a polievok alebo strúhaná ako ochucovadlo k prvému a druhému chodu. Vychutnáva sa aj samostatne, najmä v kombinácii s černicovým, figovým, čučoriedkovým a dulovým džemom, gaštanovým krémom a akáciovým medom. Vynikajúce aj namočené v balzamiku a nakrájané na vločky na zeleninové prvé jedlá. Hodí sa k figám, hroznu, hruškám a vlašským orechom. Hodí sa k meditačným vínam so silnou osobnosťou: sladkým vínam (predovšetkým passito a vin santo) alebo odborne zrejúcim červeným vínam so skvelou štruktúrou a dlhým záverom.

Zloženie:  pasterizované ovčie  mlieko , soľ, syridlo.

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

  • Hmotnosť: 200g
  • Výrobca: Trevalli
  • MADE IN ITALY