Rozdiel medzi bravčovým a hovadzím mäsom z našej ponuky oproti mäsu od lokálnych výrobcov je
v procese spracovania a zrenia. Všetko naše mäso, bezohľadu na povod prechádza procesom zrenia
čo je štandartným postupom spracovania mias v Taliansku. Vysledkom je mäso mäkkej jemnej
štruktúry, ktoré po tepelnej úprave nestráca výraznú časť hmotnosti ako mäso bez zrenia, nakoľko je
už zbavené prebytočnej vody a krvi.
Pôvod siaha od Talianska až po európske mäso (Írsko, Španielsko, Rakúsko, Chorvátsko, Poľsko, Litva
atď.
Alebo prichádzajú vákuovo balené nie len z Európy a na základe dostupnosti mimo EÚ, ako napr.
Austrália, Argentína, Uruguaj, USA, Japonsko atď... Nepretržite v ponuke black angus, wagyu a iné.
Silnou stránkou našej spoločnosti je spolupráca s výsekovým laboratóriom, ktoré spracováva čerstvé
bravčové, hovädzie a teľacie mäso.
Skúsenosti nám umožňujú urobiť si správny výber pri nákupe z hľadiska kvality, chuti, jemnosti, zrenia
a mramorovania; ponúkame našim zákazníkom výber podľa ich potrieb od polotovarov až po
porciovanie, vákuovo balené alebo mrazené.
Vždy vo výberovej kvalite, k dispozícii všetky rezy a proporcie, steakové mäso, vrátane T- bone/
fiorentina a iné, Wagyu, Black Angus